luni, 2 iunie 2014

Compozitie Fitness B-Fine Coffee


Vezi ce fel de cafea si ce plante medicinale are in compozitie singura cafea functionala pentru diabetici si slabire: Fitness B-Fine Coffee!

Cafea, plante medicinale si ierburi aromatice in compozitia Fitness B-Fine Coffee


Fitness B-Fine Coffee are in compozitie urmatoarele ingrediente 100% naturale, atent alese si combinate (dupa o cercetare laborioasa de nu mai putin de 7 ani):
  1. Cafea naturala (premium - 80% Arabica si 20% Robusta) - te face sa-ti pastrezi bucuria cafelei
  2. Portocale dulci si amare - pentru accelerarea arderii grasimilor si  o aroma inconfundabila
  3. Guarana - reduce pofta de mancare, elimina retentia de apa, arde grasimile si te energizeaza
  4. Cardamom - in tarile arabe cafeaua cu cardamon este o bautura de mare rafinament
  5. Ginseng corean - un stimulent "bun la toate"
  6. Scortisoara - reduce glucoza din sange, colesterolul si trigliceridele, ajuta tranzitul, digestia si inlatura balonarea
  7. Lemn dulce, licorice - e dulce, deci nu mai ai nevoie de zahar la cafea; in plus, lemnul dulce este calmant si linistitor
  8. Yerba Mate - vedeta bauturilor din telenovelele sud americane este acum vedeta si in demersul pentru o viata activa si controlul greutatii corporale
  9. Ienupar - scade glicemia si creste flexibilitatea articulatiilor
  10. Mesteacan - scade colesterolul, combate constipatia, este detoxifiant si contribuie la normalizarea glicemiei
  11. Papadie - eficient in eliminarea retentiei de apa (te ajuta sa scazi rapid in centimetri) prin imbunatatirea activitatii renale si prin drenaj limfatic 
  12. Chimen - imbunatateste tranzitul intestinal si accelereaza metabolismul
  13. Iarba de bermuda - detoxifiant cu efecte de imbunatatire rapida a aspectelor legarte de digestie 
Toate aceste plante medicinale continute de cafeaua terapeutica Fitness B-Fine Coffee sunt foarte bine studiate si adesea folosite in diferite formule naturiste pentru diabet si slabire.
In cei 7 ani de cercetari pentru realizarea acestei formule de cafea, nu s-au studiat doar beneficile ingredientelor continute cat si combinarea aromelor astfel incat cafeaua sa devina o cafea rafinata si functiile sale sa fie mult imbunatatite.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu